Tervislikud mahlad ja nektarid!

mahladpostitusavaleht

Zueggi mahlad – lai valik kvaliteetmahlu igale maitsele!

Ideaalne värskendus keset tööpäeva või sportides.

Enda kohta ütlevad nad järgmist: “Oleme puuviljaspetsialistid, ja nagu eile nii ka täna kasvatame parimaid vilju armastuse ja kannatlikkusega. Just nii nagu loodus meid õpetab, laseme viljadel päikese käes täielikult küpseda ja korjame neid alles täiesti küpsetena. Perefirmana jääme truuks oma väärtustele ja oleme oma valikutes vabad. Nii oleme otsustanud lihtsuse kasuks nii oma töös, kõiges, mis puuviljadesse puutub kui ka oma eludes – juba alates 1860. a. Valime läbipaistvuse, sest meil ei ole midagi varjata, ja jätkusuutlikkuse, et hoida oma puuvilju algupärastena”. Zueggi töö aluseks on looduse austamine ja kirg puuviljade vastu.

mahladpostitus

 

Alain Milliat toodab traditsioonilisel kodusel moel mahlu ja nektareid,

millele on omased autentsed ja looduslikud maitsed.

cellar_20_See Lyoni taluniku poeg alustas oma rännakuid selleks, et kinnitada, et tema toodetes kasutatavad toorained on väga kvaliteetsed.Nii sündiski mõte hakata tootma mahlu ja nektareid, millel oleks värsketele viljadele sarnased omadused.

1997. aastal alustas ta 6 tootega, seejärel kohtus ligikaudu 60 sommeljeega üle terve Prantsusmaa, et viimased tema toodangut maitseks ja selle kohta oma arvamuse ütleks. Lummatuna neist kõrge kvaliteediga toodetest, mis sobivad ideaalselt tänapäeva gastronoomiaga, soovitasid kõik tal oma projektiga edasi minna.

Alain Milliati eesmärk on pakkuda klientidele värskete, täiuslikult küpsete viljade lummust ja imelist maitset. Austades nende loomupära ja erinevaid variatsioone, näidatakse erinevate mahlade ja nektarite abil iga vilja selle parimast küljest.

Erinevalt tööstuslikest mahladest ja nektaritest, mille maitse on igal aastal täpselt ühesugune, on Alain Milliat’ tooted igal aastal erinevad. Nende maitse ja tekstuur sõltuvad konkreetse aasta kliimast. See ongi just see miski, mis teeb Alain Milliat tooted eriliseks.

Toote looja eesmärk on see, et igast viljast tehtud toode jääks just sellele viljale iseloomulikele omadustele võimalikult lähedale. Lisaks sellele, et ta teab, millal on saagi korjamiseks parim aeg, soovib ta pakkuda toodet, mille maitse meenutaks selle konkreetse vilja täiuseni küpsenuna.

Kuna Alain Milliat’ tooted on eksklusiivsed gurmeetooted, nõuab nende loomine tõelisi viljaotsinguid. Nii on Alain Millialt’l vaja otsida erinevaid tootmispiirkondi ja teha tihedat koostööd talunikega üle terve Prantsusmaa. Kuna toote kvaliteedi arendamiseks kasutatakse väga erinevaid meetodeid, soovib Alain Milliat jääda truuks neist kõige lihtsamatele: varane korje, et maitsed oleks värskemad, ühtlane viljade paiknemine puul, et kõigile paistaks ühtmoodi päike, ja et nende maitsed areneksid ühtlasemalt, vilja järelküpsetamine, et happelisuse ja suhkru vaheline tasakaal oleks parem.

alain-milliat

by rasmus