Barolo Del Comune di Barolo DOCG 2013, 14%, MARCHESI DI BAROLO

49.00/tk

65.333€/l

6tk laos

Vaata soovikorvi
SKU: MARP6005 Kategooriad: , ,
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist!

Tootmispiirkond

See Barolo on tehtud eksklusiivselt erinevatest ajaloolistest Marchesi di Barolole kuuluvatest Barolo vallas asuvatest Barolo viinamarjakasvandustest: Cannubi, Sarmassa, Coste di Rose, Castellero, Boschetti, Preda, Vignane ja Ravera pärit viinamarjadest.

Veinivalmistamine

Korje: oktoobri esimesed kümme päeva aastal 2009. Viinamarjad korjatakse käsitsi, eemaldatakse varred ja pressitakse õrnalt. Virre fermenteeritakse kontrollitud temperatuuril 28-30 °C roostevabast terasest vaatides. Viinamarjakoorte masseratsioon kestab 8 päeva, pärast mida see kallatakse ümber. Malolaktiline fermentatsioon lõpeb detsembris.

Laagerdumine

Kindel kogus Barolo Cru veine, mida valmistatakse ja laagerdatakse eraldi, kallatakse uuesti kokku traditsioonilistesse Slavoonia tammevaatidesse, kus need saavad edasi laagerduda. Enne turule paiskamist, lastakse veinil veel 12 kuud pudelis seista. Igal aastal saab veinivalmistaja valida, kui palju millist veini ta parima kuvee saamiseks kasutab. Igast veiniistandusest pärit viinamarjadest tehtud veinil on erinevad omadused ja nende kokkusegamine on kunst. Barolo del Comune di Barolo saavutab küpsuse 6 aastat pärast marjade korjet, kuid tema täiuslikkus saabub millalgi 6 ja 30 aasta vahel.

Toiduga sobivus

See tummine vein sobib hästi pearoogadega, milleks võivad olla punane liha, mooritud liharoad ja ulukiroad. Samuti sobib ideaalselt juustu kõrvale.
Serveerimistemperatuur 18 °C.