Vahemerest püütud ja värskelt käsitsitöödeldud anšoovised saavad “küpseks” kuue kuu jooksul. Alles siis kui eksperdid on leidnud, et õige küpsusaste on saavutatud ja anšoovised on piisavalt maitsestunud, pannakse nad oliiviõlisse ja pakendatakse. Kas üksteise peale ja kõrvale või rulli.
-20%
Kodu/Eripakkumised/Toit/Mereannid
Anšoovis oliiviõlis, RIZZOLI EMANUELLI, 150/88 g
€7.90 €6.32/tk
71.818€/kg
4tk laos
Klientide tagasiside
Ole esimene, kes jätab tagasiside “Anšoovis oliiviõlis, RIZZOLI EMANUELLI, 150/88 g”
Anšoovis 41%, oliiviõli
–
100 grammi kohta: | |
Energia | 249 |
Rasvad | 16,2g |
Süsivesikud | 0 |
millest suhkrud | 0 |
Valk | 25,9g |
Tagasisided
Hetkel pole veel ühtegi tagasisidet jäetud.