Cerignola oliivid on väga suured, pehme maitsega. See sort on pärit Lõuna-Itaalia provintsist Pugliast ja on oma nime saanud Cerignola linna järgi, mis on populaarne lauaoliivide tootja.
Koostisosad: oliivid, vesi, sool; happesuse regulaator: äädikhape, viinhape.
Toiteväärtus 100g kohta: Energiasisaldus: 512kJ/125kcal, rasvad 12g, millest küllastunud rasvhapped 1,2g; süsivesikud 2,3g, millest suhkrud 0g; kiudained 4,2g; valgud 0,8g; sool 2,7g.
Hoiustada temperatuuril kuni 10 kraadi. Peale avamist hoida toodet külmkapis ja kasutada 5 päevaga.
Kodu/Toit/Oliivid/Rohelised oliivid
Rohelised oliivid kiviga Bella di Cerignola, MADAMA OLIVA, 480/250 g
€4.80/tk
19.2€/kg
291tk laos