Bresaolat valmistatakse veiselihast Valtellina piirkonnas. Enne laagerdumist maitsestatakse liha soola, pipra, loorberi ja nelgiga. Laagerdumisaeg on umbes kolm kuud. Välimuselt on bresaola tumepunane ja väga väikese rasvasisaldusega. Sobib serveerimiseks paberõhukeste viiludena koos oliivõli ja sidruniga antipastina.
Kodu/Toit/Lihatooted/Vinnutatud lihad
Bresaola viilutatud, ITALIA ALIMENTARI, 70 g
€3.85/tk
55€/kg
22tk laos
Klientide tagasiside
Ole esimene, kes jätab tagasiside “Bresaola viilutatud, ITALIA ALIMENTARI, 70 g”
100 grammi kohta: | |
Energia | 168 |
Rasvad | 4 |
Süsivesikud | 0.1 |
Valk | 33 |
Säilitada +4..+6°c
Tagasisided
Hetkel pole veel ühtegi tagasisidet jäetud.