Bresaola viilutatud, ITALIA ALIMENTARI, 70 g

3.85/tk

55€/kg

33tk laos

SKU: IBI345502 Kategooriad: , ,

Bresaolat valmistatakse veiselihast Valtellina piirkonnas. Enne laagerdumist maitsestatakse liha soola, pipra, loorberi ja nelgiga. Laagerdumisaeg on umbes kolm kuud. Välimuselt on bresaola tumepunane ja väga väikese rasvasisaldusega. Sobib serveerimiseks paberõhukeste viiludena koos oliivõli ja sidruniga antipastina.

Klientide tagasiside

5 tähte 0 0 %
4 tähte 0 0 %
3 tähte 0 0 %
2 tähte 0 0 %
1 tähte 0 0 %

Tagasisided

Hetkel pole veel ühtegi tagasisidet jäetud.

Ole esimene, kes jätab tagasiside “Bresaola viilutatud, ITALIA ALIMENTARI, 70 g”

    100 grammi kohta:
    Energia 168
    Rasvad 4
    Süsivesikud 0.1
    Valk 33

    Säilitada +4..+6°c