Shampus Cuvèe Josephine Vintage 2008, 12%, JOSEPH PERRIER, 75 cl

125.35/tk

167.133€/l

Laost otsas

SKU: 5JPRJO04075C Kategooriad: , ,
Tähelepanu! Tegemist on alkoholiga. Alkohol võib kahjustada teie tervist!

Marjade aeglane küpsemine kestis Septembri lõpuni tänu ideaalsetele ilmastiku tingimustele (soojad päevad ja külmad ööd)
Alkohol / hape 9,8% ja 7,3 g/l . Chardonnay viinamari oli rohkem lillelisem ja puuviljasem kui mineraalne.

Valmistamine
Viinamarjad : 52% Chardonnay, 48% Pinot Noir kõikidest Premier ja Grand Cru aedadest : Chouilly, Mailly, Cumières Blanc, Le Mesnil sur Oger, Verzy…

Laagerdumine keldris minimaalselt 6 aastat. Seda šampanjat valmistatakse käsitsi alates saagi koristusest kuni tarnimiseni. Kogu protsessi hõlmab rohkem kui 10 paari käsi.
 
Kirjeldus
Värvuselt sügav ja sädelev kuldkollane. Peened mullid, mis tõusevad üles pärlikeena.
Värske, pehme, meeldiv millele järgnevad keerulise koostisega aroomid: või, pehmed vürtsid, kuivataud puuviljad, grillitud mandlid, üleküpsenud tsitruselised ja aprikoos. Värske mineraalse iseloomuga
Maitselt täidlane, elav, ideaalselt tasakaalus, mineraalne ja värske vürtside, kuivatatud puuviljade, karamelliseeritud üleküpsenud viljade nüanssidega

 Sobivus
Cuvée Joséphine sobib ideaalselt: Praetud Foie Gras koos karamelliseeritud viljadega ( viigimarjad, apelsinid, mustikad). Tugevamate toitudega nagu veiseliha puravikkudega ja magusate saiakeste nagu suhkrusaiaga tuleb esile šampanja täidlus ja ideaalne tasakaal. 

Säilitamine ja serveerimine
Peale 10-15 aastal saavutab šampanja maksimumi tuues esile või ja rösti noote – need on iseloomulikud jooned suursugusele Chardonnay viinamarjale…
20 minutit enne serveerimis aseta toode jäänõusse. Parim serveerimistemperatuur on 8-10 C

Auhinnad