Coppa Parma viilutatud, ITALIA ALIMENTARI, 100 g

2.70 2.00/tk

20€/kg

36tk laos

SKU: IBI345505 Kategooriad: , , , ,

Coppa Parmat valmistatakse sea kaelalihast, Parma piirkonnas. Peale soola ja maitseainete lisamist jäetakse värske liha laagerduma 4-6 kuuks, temperatuuril 13-14 ˚C. Serveeritakse eelroana (lihavalik, lihavalik meloniga jne.) või ka pearoogades lisandina.

Klientide tagasiside

5 tähte 0 0 %
4 tähte 0 0 %
3 tähte 0 0 %
2 tähte 0 0 %
1 tähte 0 0 %

Tagasisided

Hetkel pole veel ühtegi tagasisidet jäetud.

Ole esimene, kes jätab tagasiside “Coppa Parma viilutatud, ITALIA ALIMENTARI, 100 g”

    sealiha, sool, dekstroos, vürtsid, antioksüdant E301, säilitusaine E250, säilitusaine E252

    100 grammi kohta:
    Energia 365
    Rasvad 29
    Süsivesikud 0.1
    Valk 26

    0/+5 °c