Coppa Parma viilutatud, ITALIA ALIMENTARI, 100 g

Tootekood: IBI345505
Päritolumaa: Itaalia

15 laos

33€/kg

3.30 /tk

Kirjeldus

Coppa Parmat valmistatakse sea kaelalihast, Parma piirkonnas. Peale soola ja maitseainete lisamist jäetakse värske liha laagerduma 4-6 kuuks, temperatuuril 13-14 ˚C. Serveeritakse eelroana (lihavalik, lihavalik meloniga jne.) või ka pearoogades lisandina.

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Coppa Parma viilutatud, ITALIA ALIMENTARI, 100 g”

sealiha, sool, dekstroos, vürtsid, antioksüdant E301, säilitusaine E250, säilitusaine E252

100 grammi kohta:
Energiat 365
Rasvad 29
Süsivesikud 0.1
Valk 26

0/+5 °c