Grissinid on kõrsikud, mille kasutamine Itaalia köögis on väga levinud. Kuju poolest on levinuimad sirged pikad
grissinid ning ka spiraalsed. Pakutakse snäkina Griss´dori, kuhu ümber on keeratud viil Crudo toorsinki. Kasutatakse suupistena, vahepalana, lisandina suppide ja salatite juurde. Väga levinud on grissinide kasutamine liha-ja juustuvalikute juures.
-34%
Kodu/Da Vinci soovitab/Maiustused‚ küpsised‚ näksid
Grissinid rosmariiniga, PANEALBA, 100 g
€1.50 €0.99/tk
9.9€/kg
279tk laos
Nisujahu, palmiõli, pärm sool, linnaseoder, nisujahu, rosmariin 1%
Võib sisaldada seesamiseemneid, sojaube.
100 grammi kohta: | |
Energia | 438 |
Rasvad | 13 |
millest küllastunud rasvhapped | 5,2 |
Süsivesikud | 66 |
millest suhkrud | 2,8 |
Valk | 12 |