Itaalia ja Ameerika valitud nisudest tehtud jahu, mis sobib ideaalselt leivaküpsetusmasinates kasutamiseks ja millest tehtud tainas kerkib hästi. Manitoba jahul ei ole vastast traditsiooniliste kondiitritoodete: küpsetatud kookide, croissant’ide, pandorode, colombade ja lehttaigna valmistamiseks. Kõrge kvaliteediga jahu leiva, pitsa, briošši, sõõriku ja ploomikoogi valmistamiseks.
Klientide tagasiside
Ole esimene, kes jätab tagasiside “Jahu Manitoba (pehme 00 grupi nisujahu), MOLINO PASINI, 1000 g”
Pehme “00” grupi nisujahu, pehme nisu liimvaik, E300.
Gluteen
100 grammi kohta: | |
Energia | 339Kcal |
Rasvad | 1,0g |
Süsivesikud | 68,3g |
Valk | 14,3g |
Säilitamine kuivas, tavatemperatuuril
Tagasisided
Hetkel pole veel ühtegi tagasisidet jäetud.