Tootmispiirkond
Cannubi on sujuvalt kasvava nõlvaga mägi otse Barolo piirkonna südames. Siin segunevad kokku helveetsia ja tortoni pinnas, mis loovad hallikassinise magneesiumi ja magnaankarbonaadi-rikka settekivimi. Selle pealiskiht muutub tänu tuulele ja ilmastikutingimustele hallikasvalgeks mergeliks: kombinatsioon liivast, lubjakivist, lubjast ja savist. Kuna Cannubit ümbritsevad kõrgemad mäed, on see tormide ja suurte tuulte eest kaitstud, ja tänu sellele tekib seal viinapuudele soodus ja unikaalne mikrokliima. Pinnase omadused ja eriline mikrokliima panustavad Cannubi erilisse täiuslikkusesse ja tasakaalu, struktuuri ja aroomide harmoonilisse sünteesi ja väga elegantsetesse tanniinidesse, mille tõttu saab seda veini nautida juba siis kui see on väga noor. Veini laagerduses muutub ta järjest mitmekülgsemaks.
Laagerdumine
Vein laagerdub umbes kaks aastat, osa 30 või 35-hektoliitristes Slavoonia tammevaatides ja osa väikestes (225-liitristes) kergelt põletatud Prantsuse tammevaatides. Barolo Cannubi saab küpseks pärast saagikoristust 6 aastat ja küpsemisplatoo jääb vahemikku 6 kuni 25 aastat.
Rubiinpunane värv koos granaatpeegeldustega. Intensiivne aroom, milles on tunda roosi, vanilli, vürtse ja röstitud tamme. Absindi noot on tuhmunud. Elegantne maitse, täidlane, pehmete tanniinidega. Meeldivad vürtsi ja puidu noodid harmoneeruvad ideaalselt.
Toidusoovitus: sobib suurepäraselt munapastade, tajarini, liharavioolide, punaste liharoogade, keedetud, hautatud liha ja ulukiga. Ideaalne kaaslane laagerdunud kõvade juustude kõrvale.
Tagasisided
Hetkel pole veel ühtegi tagasisidet jäetud.