Zitoni del Buongustaio

Koostisosad

  • 350 g Riscossa Zitoni Tagliati pastat
  • 350 g kooritud ja nõrutatud tomateid
  • 3 rohelist paprikat
  • 1 sibul
  • 1 burrata juust
  • basiilik
  • ekstra neitsioliiviõli
  • näpuotsatäs suhkrut
  • soola

Valmistamine

Kastme valmistamiseks prae sibulat väheses õlis, seejärel lisa tomatid ja happelisuse vähendamiseks näpuotsatäis suhkrut. Maitsesta kastet basiilikulehtede ja soolaga ja jätka keskmisel kuumusel küpsetamist u 20 minuti jooksul.

Lõika paprika parajateks tükkideks, prae tükke teisel pannil kuni need on pehmed ja kuldsed. Maitsesta soolaga ja pane kõrvale.

Keeda pasta rohkes soolaga maitsestatud vees ja kurna nii pea kui see on al dente; selleks, et keemisprotsess peatuks, loputa pastat külma vee all. Kalla pasta kaussi ja maitsesta õliga.