Zuppa Contadina

Koostisosad

 

  • 200 g Riscossa Ditali Lisci pastat
  • 2 porgandit
  • 1 seller
  • 2 kartulit
  • 1 sibul
  • 2 suvikõrvitsat või muud hooajalist köögivilja
  • 1 tassitäis kuivi küpsetatud Borlotti ube
  • 200 g kooritud värskeid tomateid
  • vett
  • õli, soola ja pipart
  • riivitud Parmesani
  • oksake tüümiani

 

Valmistamine

Pese ja puhasta köögiviljad ja lõika nad parajateks juppideks. Haki sibul, vala pannile natuke õli ja hauta sibulat madalal kuumusel. Lisa pannile ka kõik teised köögiviljad.

Nüüd lisa umbes liiter keevat vett ja näpuotsatäis jämedat soola. Lisa oad ja küpseta segu u 40 minutit. Jälgi, et segu väga ära ei kuivaks. Lisa pasta ja keeda kuni see on meeldivalt al dente.

Maitsesta valminud toitu soola ja pipraga, serveeri koos mõne tüümianilehe, tilga õli ja parmesaniga.