Kirjeldus
Anšoovisefileed ekstra neitsioliiviõlis on üks kaubamärgi kuulsamaid ja armastatumaid klassikuid. Kindlad ja liharikkad anšoovisefileed laagerduvad vähemalt neli kuud tünnides, kuni saavutavad täiusliku küpsusastme ja intensiivse, samas tasakaalus maitse. Seejärel asetatakse need käsitsi ükshaaval ikoonilisse kuldsesse purki ning säilitatakse kvaliteetses ekstra neitsioliiviõlis.
Õrn oliiviõli toob esile anšoovise loomuliku maitse, ilma seda varjamata, luues autentse ja selgelt eristuva Vahemere hõngu. Rikkalik, klassikaline ja äratuntav maitse teeb neist fileedest ideaalse lisandi pitsadele, salatitele, pastaroogadele või gurmeetoidu viimistluseks. Rizzoli anšoovisefileed on tõeline maitse ja stiili ikoon, mis pakub alati kindlat kvaliteeti.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.