Kirjeldus
Durumjahu Semola on kõrgekvaliteediline jahutoode, mis on eriti sobiv värske pasta valmistamiseks. Sellest jahust tehtud pastal on tugevam ja nätskema tekstuur, mis eristab seda tavalisest nisujahust. Klassikalised pastasordid nagu orecchiette või trofie saavad tänu sellele jahule oma iseloomuliku struktuuri ja kauni kollaka toonuse.
Lisaks pastale sobib durumjahu suurepäraselt ka ciabatta ja teiste leibade küpsetamiseks, pakkudes krõbedat koorikut ja eristuvat värvust. Seda kasutatakse ka pitsa- ja focacciataignas, kas üksi või segatuna teiste jahudega, andes tulemusele eriti meeldiva tekstuuri. Pitsameistrid hindavad durumjahu ka tööpinnal või pitsalabidal kasutamiseks – see muudab taina käsitlemise lihtsamaks, aitab vältida kõrbemist ja annab pitsapõhjale mõnusalt krõbeda viimistluse.
Durumjahu Semola on mitmekülgne valik, mis sobib nii kodukokkadele kui ka professionaalidele, pakkudes autentset Itaalia maitset ja kvaliteeti igas küpsetises.



Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.