Kirjeldus
De Cecco ei saanud jätta oma gluteenivabast sarjast välja klassikalist fusillit – spiraalikujulist pastat, mille juured ulatuvad Lõuna-Itaaliasse. Tänu oma keerulisele vormile seob fusilli suurepäraselt tugevamaid kastmeid, näiteks juustupõhiseid, lihaseid või kalarikkaid kastmeid, tagades rikkaliku ja maitseküllase tulemuse.
Nagu kõik De Cecco gluteenivabad tooted, on ka see pasta valmistatud hoolikalt valitud looduslikult gluteenivabadest teraviljadest, mis on head kiudainete allikad. Tulemuseks on tasakaalustatud retsept, mis ühendab ehtsa maitse, värvi ja aroomi koos asendamatu “al dente” tekstuuriga.
Mugav 400 g pakk sobib suurepäraselt igapäevaseks kasutamiseks nii kodus kui ka professionaalses köögis.



Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.