Kirjeldus
Valmissegu rikkaliku ja aromaatse kuuma šokolaadi valmistamiseks. Lihtne ja kiire viis nautida sügava maitsega kakaod – jook, millesse armuvad nii lapsed kui ka täiskasvanud. Kõrge kakaosisaldus (29%) tagab täidlase, meeldivalt intensiivse maitse.
Segu valmistamisel on kasutatud Bagua kakaod, mis on üks Amazonase väärisemaid aardeid ning maailma vanimaid kakaosorte. Seda kultiveeriti juba 3000 eKr ning tänaseni kasvatatakse seda Peruu Amazonas piirkonnas väikestes kogustes kohalike kogukondade poolt. Tegemist on haruldase Criollo kakaoga, mida hinnatakse selle õrna, peaaegu valkja värvuse ning erakordselt delikaatsete ja samas sügavalt aromaatsete nootide poolest. Just see annab joogile autentse ja äratuntava šokolaadimaitse.
Kasutusjuhend
Ühe tassi jaoks (125 ml piima):
25 g Ciocobar segu ehk 4 kuhjaga teelusikatäit.
Pliidil: sega madalal kuumusel piim ja segu ühtlaseks, kuni saavutad soovitud paksuse.
Mikrolaineahjus: sega segu ja piim tassis ning kuumuta 750 W juures 1 min 15 sek. Kui soovid paksemat jooki, lisa veidi rohkem pulbrit.



Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.