Kirjeldus
PARIM ENNE: 30.11.2024!
Valmis kiir-risoto segu erinevate lisanditega. Toote teeb unikaalseks kiire valmistamismeetod, mille tulemusel valmib autentne ja ehe Itaalia risoto. Ühest pakist valmib risoto 2-3le inimesele.
PARIM ENNE: 30.11.2024!
Valmis kiir-risoto segu erinevate lisanditega. Toote teeb unikaalseks kiire valmistamismeetod, mille tulemusel valmib autentne ja ehe Itaalia risoto. Ühest pakist valmib risoto 2-3le inimesele.
Carnaroli riis 92%, meresool, juust (sisaldab PIIMA), trühvel 0,1% (Tuber aestivum), riisijahu, sibul, SELLER, porgand, petersell, ekstra väärisoliiviõli, maisitärklis, SOJAmiso, pärmiekstrakt, vürtsid, lõhnaained.
100 grammi kohta: | |
Energiat | 1442kJ/335kcal |
Rasvad | 1,2g |
millest küllastunud rasvhapped | 0,3g |
Süsivesikud | 74g |
millest suhkrud | 0,7g |
Valgud | 8,6g |
Sool | 2,0g |
Säilitamine: Hoida kuivas ja jahedas. Kasutamisõpetus: PLIIDIL: : Kuumutage paki sisu 1 spl oliiviõliga paksu põhjaga kastrulis või pannil keskmisel kuumusel. Kuumuta kuni riis muutub klaasjaks. Mitte pruunistada. Lisa 1/3 tassi valget veini (75 ml). Segada pidevalt, kuni kogu vein on läinud keema. Lisa 2 2/3 tassi kuuma vett (650-750 ml). Ära kata kaanega! Kuumuta madala kuumusel 15-17 minutit, aeg-ajalt ühtlaselt segades. Risoto on valmis, kui riisiterad on küpsed al dente ehk natuke hamba all krõmps. Valmis risoto tõsta tulelt ning lisa riivitud Parmigiano või Grana Padano) juust ja või. Sega korralikult läbi ja serveeri kohe kuumalt.
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
If you need any additional info regarding any product, please fill in the below form and we will get back to you, usually the same or next working day.
[gravityform id="4" title="false" description="false" ajax="true"]If you need any additional info regarding any product, please send us your questions.
[gravityform id="5" title="false" description="false" ajax="true"]AASTALÕPUVEOD
23. detsembril enne kella 13.00 edastatud tellimused toimetame kohale 27. detsembril. Alates kell 14.00 on kontor ja ladu suletud.
NB! Pärnu, Viljandi, Saaremaa ja Hiiumaa klientidel soovitame jaheda tellimused teha 18. detsembril enne kella 15.00, et saaksime kauba tuua kohale 19. detsembril, kuna 52. nädalal jahedavedusid nendesse sihtkohtadesse ei toimu.
-----
24-26. detsembril oleme suletud. Tellimuste vastuvõtmist ja kaubatarneid ei toimu.
-----
31. detsembril enne kella 13.00 edastatud tellimused toimetame kohale 2. jaanuaril. Alates kell 14.00 on kontor ja ladu suletud.
-----
1. jaanuaril oleme suletud ja kaubatarneid ei toimu.
Kauneid Jõulupühi soovides, Da Vinci Food OÜ
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.