Kirjeldus
Halkidiki rohelised oliivid pärinevad Kreeka Chalkidiki poolsaarelt, kus sajanditevanune oliivikultuur ja Vahemere kliima loovad viljadele erilise iseloomu. Need suured, üle kahe sentimeetri läbimõõduga oliivid on tuntud oma krõmpsuva, mahlase ja lihaka viljaliha poolest, mis ühendab endas soolaka meki ning delikaatse puuviljase aroomi.
Retsept toob kokku parimad Kreeka kivita oliivid, millele on lisatud sidrunikoort ja värsket münti. Tulemuseks on harmooniline segu, kus kohtuvad Vahemere värsked ja aromaatsed maitsed – magus ja puuviljane noot tasakaalustub tsitruse värskuse ja mündi kergelt jahutava aroomiga. See on segu, kus ühest oliivist saab alguse järgmine – maitsekogemus, mis on lihtsalt vastupandamatu.
Kasutamine: need oliivid sobivad ideaalselt aperitiiviks, eriti koos valge veini, vahuveini või kergete kokteilidega. Samuti täiustavad need juustuvalikuid, sobivad suurepäraselt värskete köögiviljadega (crudités) ning annavad Vahemere särtsu salatitele ja antipasti vaagnale.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.