Kirjeldus
Castelvetrano oliivid on tõelised Sitsiilia pärlid, pärit Trapani provintsist, vaid kiviviske kaugusel merest, kus neid on kaitsnud Selinunte templid juba enam kui 2600 aastat. Oliive korjatakse käsitsi septembris, enne täielikku valmimist – just siis, kui viljaliha on veel krõbe ja viljadel on särav erkroheline toon.
Ümara kuju ja mahlaka viljalihaga Castelvetrano oliivid eristuvad oma õrna magusa ja puuviljase maitse poolest, muutes need erakordselt nauditavaks nii iseseisva suupistena kui ka täienduseks antipasti vaagnale. Need sobivad suurepäraselt kokku juustude ja laagerdunud lihatoodetega ning leiavad laialdast kasutust ka rohelistes salatites, pastaroogades, mereandidega, valge lihaga ja traditsioonilistes Sitsiilia köögiviljaroogades.
Toode on pakendatud 100% taaskasutatavasse pakendisse, mis tagab oliivide värskuse ja mugava serveerimise.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.