Kirjeldus
Limonaad “Gazzosa”- Lõuna värske maitse!
Gazzosa maitse jõuab meieni kaugelt, nii aja kui distantsi mõttes. Joogi valmistamisel kasutame 50datest pärit originaalretsepti, ning Sfusati sidrunid, mida kasutame on pärit Amalfi ranniku äärsetelt astangutelt, kus sidruneid on kasvatatud juba rohkem kui 300 aastat, ning kus nad on eriliselt mahlase viljaliha ja poolmagusa maitsega. Sfusato sidrun on tuntud kogu maailmas oma magususe poolest, mis avaldub omapärase ja eksimatult äratuntava maitsevarjundina.
Joogile lisab intensiivsust süsihappegaas, mis toob kaasa tasakaalu ning kergitab esile apelsiniõite ja sidrunikoore hõngu. Eriliselt tasakaalus, maitserikas ja pika järelmaitsega. Hapukas kõrvalmaitse seguneb magusate nootidega. Tugev sidruni lõhn, pika maitsega ja õrn.
Sobib hästi janukustutuseks, kuid tänu oma hapukusele sobib hästi ka toore kala või koorikloomade kõrvale. Lisades lehekese melissi ja tükikese apelsinikoort, saab mahlast valmistada ka suurepärast šerbetti.
Serveerida ümara põhjaga klaasis, ilma jääta. Lisada võib mõne piparmündilehe või lagritsapulga.
Serveerimistemperatuur: 5/8 °C
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.