Itaalia D.O.P kõva juust, mis on valmistatud värskest lehmapiimast, juustu küpsemisaeg on pikem kui 9 kuud. Tugeva aroomiga, mandli nüanssidega ning maitselt hõrk ja soolane.
NB! VAATA KINDLASTI KA PÕNEVAT VIDEOT JUUSTU TOOTMISEST!
Itaalia D.O.P kõva juust, mis on valmistatud värskest lehmapiimast, juustu küpsemisaeg on pikem kui 9 kuud. Tugeva aroomiga, mandli nüanssidega ning maitselt hõrk ja soolane.
NB! VAATA KINDLASTI KA PÕNEVAT VIDEOT JUUSTU TOOTMISEST!
Piim, sool, laap, säilitusaine: lüsosüümi valk munast.
Piim, lüsosüümi valk munast.
100 grammi kohta: | |
Energia | 384Kcal |
Rasvad | 28,4g |
millest küllastunud rasvhapped | 17,7 |
Süsivesikud | 0g |
millest suhkrud | 0g |
Valk | 33g |
Säilitada temperatuuril +2C…+6C