Kirjeldus
Santa Margherita eriti mahlakaid ja aromaatseid Glera viinamarjad kasvavad Valdobbiadene mäenõlvadel, see on linn, mille sünonüümiks on parim Prosecco Superiore ja DOCG märgis – kõrgeim ja tunnustatuim klassifikatsioon. Piirkonna kõige järsematel nõlvadel kasvavaid viinamarju tuleb väga hoolikalt käsitsi korjata. Me teeme neist kuvee (baasveini), mida kääritame täiusliku ja rikkaliku maitse säilitamiseks valitud pärmidega väga hoolikalt kontrollitud temperatuuri juures. Kui käärimisprotsess on läbi, laseme veinil kolm kuud seista, et meie Prosecco kogu aromaatne potentsiaal ja elavad maitsed saaks tõeliselt realiseeruda.
VIINAMARJAD: Glera
TOOTMISPIIRKOND: Valdobbiadene
ALKOHOLISISALDUS: 11,5% vol.
SERVEERIMISTEMPERATUUR: 43 – 47° F
SOOVITUSLIK KLAAS: Keskmise suurusega tulbikujuline ülevalt kitsenev klaas
KÕRGUS: 985 – 1640 jalga merepinnast
PINNASE TÜÜP: Moreenjas, vähese sügavusega
KUJUNDUSVIIS: Sylvoz, Double-Arched Cane
TAIMEDE KASVUTIHEDUS: 1215 – 1620 aakri kohta
KORJEPERIOOD: Septembri teine pool
KÜPSEMISPOTENTSIAAL: 1-2 aastat, mõeldud nautimiseks värskena
SUHKRUSISALDUS: 11g/750ML
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.