Kirjeldus
Viinamarjasort: Corvina Veronese, Corvinone, Rondinella.
Värvus: Rubiinpunane, granaatpunase helgiga
Aroom: kirss, ploom, lagrits, vanilje, pipar, kaneel, tume šokolaad, kohv
Maitse: äärmiselt elegantne, hästi tasakaalus, samas robustne ja kompleksne, kuiv, täidlane, jõuline
Vein on laagerdunud 24 kuud tammevaadis ja vähemalt 8 kuud pudelis.
Serveerimistemperatuur: 16-18°C
Toidusoovitus: sobib võrreldamatult hautatud lihade, röstitud ulukiliha, laagerdunud ja pikantsete juustudega, suurepärane toore tuunikalaga, Tai, Vietnami ja India toitudega
Hinnangud: Vinum Wine Magazine 17/20p;Wine Spectator 92p;CellarTracker 92p
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.