Kirjeldus
Cerignola oliivid on saanud oma nime Apuulia piirkonnas asuva Cerignola linna järgi. Nende päritolu kohta liigub mitmeid legende – ühe järgi pärinevad nad juba Rooma ajast, mil väed kandsid “orhiide” ehk oliive pikkadel rännakutel kaasas. Pärast bankettide lõppu visati kivikesed maha ning just nii sai alguse Cerignola oliivi kasvatamise traditsioon.
Cerignola oliivid on kuulsad oma erakordselt suurte viljade, lihaka tekstuuri ja õrna, kuid täidlase maitse poolest. Need sobivad suurepäraselt serveerimiseks antipasti vaagnal, eelroogade kõrvale või gurmeesuupistena omaette. Lisaks täiustavad nad juustu- ja lihavalikuid ning on suurepärased salatite ja Vahemere köögi roogade lisandina.
Toode on pakendatud 100% taaskasutatavasse pakendisse, mis hoiab oliivid värskena ja aitab samal ajal hoolida keskkonnast.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.