Kirjeldus
Klassikalist rohelist basiiliku-piiniaseemnepestot tuntakse Pesto alla Genovese ehk Genoa pesto nime all. Traditsiooniliselt valmistatakse seda uhmris tampides ja peenestades.
Klassikalist rohelist basiiliku-piiniaseemnepestot tuntakse Pesto alla Genovese ehk Genoa pesto nime all. Traditsiooniliselt valmistatakse seda uhmris tampides ja peenestades.
Arvustuse lisamiseks logi sisse.
Päevalilleõli, Genova basiilik, INDIA PÄHKLID, riivitud laagerdunud juust (PIIM, sool, LAAP, tselluloos), ekstra neitsioliiviõli, sool, seedermänni pähklid, lambapiimajuust (PIIM), Grana Padano juust (PIIM, MUNAD), taimsed kiud, antioksüdant: l-askorbiinhape, küüslauk.
100 grammi kohta: | |
Energiat | 514 |
Rasvad | 52 |
millest küllastunud rasvhapped | 5,5 |
Süsivesikud | 5,5 |
millest suhkrud | 4 |
Valk | 5 |
If you need any additional info regarding any product, please fill in the below form and we will get back to you, usually the same or next working day.
Oops! We could not locate your form.
If you need any additional info regarding any product, please send us your questions.
Oops! We could not locate your form.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.