cafeteria
Otse jahisadama kõrval ootab teid restoran Puri Á la Carte, kus on saab nii lõuna- kui ka õhtusööke nautida hubases ning stiilses atmosfääris. Maast laeni akendest avanevad lummavad vaated jahisadamale ning jahedatel õhtutel soojendab külalisi ruumi keskel prõksuv elav kaminatuli. Nagu kõrgustesse tõmmatud purjed, mis viivad uutesse vetesse, soovib ka restoran Puri olla alati tipus…
The unique illy blend This is balance that comes only from a blend: the singular illy blend of nine highest-order Arabica beans, selected and directly purchased by illy from farms spanning four continents. Each individual bean contributing to a greater whole, for the pleasure of those who appreciate all that coffee can and should be….
Käed püsti, kes arvab, et pizza on kõige täiuslikum toit maailmas! Sa pole üksi. Eriti maitsev on kodune Itaalia pizza. Kuigi esimesed pizzad valmisid 10. sajandi Itaalias Napoli kuumades ahjudes, on sellest krõbeda pärmitaignapõhjaga ja sulanud juustuga kaetud soolasest pirukast tänapäeval saanud üks armastatumaid toite üle maailma! Kuigi pizza on eelkõige tuntud kui populaarne take-away…
Pasta keetmises ei tundu esmapilgul olevat midagi keerulist ning enamus meist saab sellega tõenäoliselt suurema vaevata hakkama. Kui pastakeetmiskunsti aga lähemalt uurida, võivad tõelistel itaalia toidukunsti austajatel tekkida mõned täiendavad küsimused. Kas lisada keeduvette ka soola? Või õli? Kas valmis pastat oleks vaja külma veega loputada? Oleme sellesse blogipostitusse kokku kogunud 10 levinud viga pasta…
Caesari salat – seda võib vast nimetada üheks maailma kõige tuntumaks salatiks, millele leidub tänapäeval austajaid igas maailmanurgas. Kui soovid ka ise osata valmistada perfektset Caesari salatit, et pere ja sõpru maitsenaudingutega kostitada, siis loe edasi! Käesolevas artiklis heidame pilgu salati ajaloole ning sellele, kuidas valmistada klassikalist Caesari salatit kodustes tingimustes. Parima lõpptulemuse heaks jagame…
Vahemere-äärsed piirkonnad on pika väärika ajalooga ja seda on ka nende toidukultuur. Kõige tuntumateks Vahemere köök esindajateks on kahtlemata Itaalia, Prantsusmaa, Kreeka ja Hispaania. Samas kuuluvad sinna hulka ka teised riigid Vahemere ida- ja lõunarannikult, sealhulgas näiteks Türgi, Egiptus, Tuneesia ja Maroko. Vahemere-äärseid riike ühendavad omavahel nii ühine ajalugu kui ka Vahemere poolt mõjutatud kliima…
Oliivid ja oliiviõli on Vahemeremaade köögi lahutamatuks koostisosaks olnud juba üle 6000 aasta. Koos viinamarjade ja nisuga moodustavad oliivid Vahemere köögi püha kolmainsuse. Ühtlasi on need kolm põhitoiduainet aluseks ka teistele Vahemere köögi põhikomponentidele: veinile, pastatoodetele, nisusaiale ja oliiviõlile. Käesolevas artiklis räägime lähemalt oliiviõlist, selle erinevatest alaliikidest ja mõjust meie tervisele. Vahemere dieedi tervist toetavaid…
Portvein on söögisümfoonia magusalt sädelev lõppakord. See sobib ideaalselt eri dessertide saatjaks: näiteks punaste marjade, jäätise, pehmete juustude, foie-gras’, creme brulè, vanillijäätise või õunakoogi kõrvale. Aga miks mitte ka soojendavaks kaaslaseks külmadel talveilmadel. Quinta do Portali perefirma on loonud kõrge kvaliteediga portveine juba 19. sajandi lõpust. Fine Ruby Port, 75 cl Sobib ideaalselt sinu lemmikšokolaadi ja…
Kuna Eesti asub Vahemerest kaugel, võib suurepärase Itaalia-stiilis suupistelaua katmine nõuda vahel omajagu peamurdmist. Otsustusprotsessi lihtsustamiseks on Da Vinci e-poes olemas aga otse Itaaliast pärit Madama Oliva tootesari. Sellest tootesarjast võib leida nii suuri mahlaseid lauaoliive (table olives) kui maitseküllaseid päikesekuivatatud tomateid, kappareid, artišokisüdameid ja marineeritud küüslauku, mis löövad särama iga itaaliapärase toidukorra. Itaalia kombe…
Da Vinci pizzameistrid läbisid edukalt Itaalia pizzameistrite kutsekvalifikatsioonieksami! Aasta 2016 hakkab vaikselt lõpule jõudma ja aeg on teha kokkuvõtteid. Meie 2016. aasta eesmärk Da Vinci’s oli valmistada veelgi paremaid pizzasid. Unistasime sellest, et meie restoranides maitseksid pizzad täpselt samamoodi nagu Itaalia pizzeria’des ning et Da Vinci restoranidest saaks Eesti pizzagurmaanide lemmikpaik. Nüüd võime öelda, et…
Da Vinci Food külastas 3-4 juunil toimunud Haapsalu Itaalia veinipidu. Veinipeol tutvustas Da Vinci Food oma tooteid – erinevaid suupisteid, liha, kuivatatud puuvilju ja palju muud! Kohal oli ka ka Bisol veinimõisa omanik Gianluca Bisol. Populaarsemad tooted: Kõige populaarsemaks tooteks osutus Groksi. Groksi on ainulaadne toode, mida valmistatakse maitsestatud Grana Padano juustust ja hoolikalt valitud keskmise…
Want to discuss over phone. Let us call back to you
If you need any additional info regarding any product, please fill in the below form and we will get back to you, usually the same or next working day.
Oops! We could not locate your form.
Have any questions regarding some product?
If you need any additional info regarding any product, please send us your questions.
Oops! We could not locate your form.