Kasulikud nipid

Parima pitsapõhja retsept: kuidas valmistada kodus ehe Itaalia pitsapõhi 21.09.2024

Sest elu on liiga lühike, et nautida halba pitsat! Kas oled otsimas täiuslikku pitsapõhja retsepti? Me kõik teame, et hea pitsa saladus peitub pitsapõhjas. Meie kui eksperdid jagame sinuga oma parima pitsapõhja retsepti koos juhistega, et ka sina saaksid kodus ise head pitsat nautida. See meie retsepti järgi valmistatud tainas sobib ideaalselt pitsaks, andes sellele…

Loe rohkem
VEIN ja TOIT: veini ja toidu sobitamine 25.08.2024

Veini ja toidu sobitamine võib olla keeruline, eriti arvestades tänapäeva laia veini valikut. Kuid õigesti valitud vein võib muuta iga toidukorra tõeliseks elamuseks. Meie veiniguru Kalev Vapper jagab sinuga oma teadmisi, kuidas veini ja toitu omavahel kõige paremini sobitada. Loe veinipudeli silti Esmane soovitus veini ja toidu sobitamisel on lugeda infot veinipudeli tagasildil. Üsna paljudveinitootjad…

Loe rohkem
Kuidas kasutada oma meeli õige espresso äratundmisel? 28.04.2023

Espresso tähendab itaalia keeles “väljapressitud”, mis omakorda viitab espresso valmistusviisile – espressomasinas surutakse rõhu all olev vesi kiiresti läbi kokkusurutud peene kohvipulbri kihi. Kuidas aga ära tunda tõeliselt meisterlikult valmistatud espressot? Selleks on vaja tööle panna kõik oma viis meelt.  Nägemismeel Espresso esmamulje on väga tähtis – nimelt saab juba enne esimest lonksu tekkinud vahukihi…

Loe rohkem
Kuidas kodus cappuccinot valmistada? 28.04.2023

Müüt: imeliselt siidja cappuccino valmistamine on ülesanne, mis käib kodubaristadele kindlasti üle jõu. Kuna see ettevõtmine on lihtsalt liialt keeruline, peaks see seetõttu kohvikute pärusmaale jääma. Tõde: hea cappuccino on kõigile kohvisõpradele vaid käeulatuse kaugusel – nende oma köögis. Vee, auru ja vahu paikatimmimine võtab loomulikult natuke aega ja kindlasti ei tohiks sinu köögist puududa…

Loe rohkem
10 põnevat fakti Itaalia maitseainete kuninga – palsamiäädika kohta 28.04.2023

Kas tead, et palsamiäädika nimi “balsamico” on seotud selle tervistavate omadustega? Või et vanemate palsamiäädikate hinnad võivad ulatuda kuni 1000 euroni liitri kohta? Oleme sinu jaoks kokku kogunud olulisemad faktid selle imelise Itaalia maitsevõluri kohta, mida on hea teada igal Vahemere köögi austajal:   Palsamiäädika valmistamise traditsioon on vana ja väärikas, ulatudes tagasi 11. sajandisse;…

Loe rohkem
10 nippi toidu ja veini sobitamiseks 28.04.2023

Vahemeremaades on vein alati au sees olnud ja seda juba ammustest aegadest. Ühtlasi on Vahemeremaade veinikultuurist alguse saanud ka jutud veinijoomise kasulikkusest. Peitub ju maailmakuulsa n-ö Prantsuse paradoksi saladus just punases veinis ja selle rikkalikus polüfenoolide sisalduses. Positiivsete tervisemõjude kõrval tarbitakse aga Vahemeremaades veini eelkõige naudingu eesmärgil ja toidust saadava maitseelamuse suurendamiseks. Käesolevas artiklis vaatamegi…

Loe rohkem

Want to discuss over phone. Let us call back to you

If you need any additional info regarding any product, please fill in the below form and we will get back to you, usually the same or next working day.

Oops! We could not locate your form.

Have any questions regarding some product?

If you need any additional info regarding any product, please send us your questions.

Oops! We could not locate your form.

Ostukorv
Teie ostukorv on tühiJätka ostlemist
Rakenda kupong