Blogi
There’s no good pasta without a good pasta sauce. Although there are dozens of different pasta sauces available in the stores, making a homemade pasta sauce is a lot simpler it may first seem. What is more, making a fresh pasta sauce gives you a chance to give it a special touch by adding your…
Hea pitsasõber, oleme veendunud, et just meie juurest leiad parimad Itaalia traditsioonide järgi valmistatud pitsad. Iga pitsasõber teab, et üks väärt pitsa-elamus algab heast ja õigesti valmistatud pitsataignast. Meie restorani pitsataigna retsept on paika timmitud koostöös maailmakuulsa pitsameistri Alessandro Negriniga. Meie pitsade kuldpruuni ja krõbeda taigna saladus peitub kvaliteetses Antica jahus, mille juured ulatuvad tagasi…
Da Vinci usub, et hea toit toob hea vormi. Seepärast toetame me hea meelega Eesti sportlasi nende teel tippu. Kui eelmises artiklis tutvustasime teile Da Vinci head sõpra, tippgolfar Mark Suursalu, siis käesolevas artikli tarvis vestlesime toidu ja moodsa mõõgavõitluse teemadel Eesti tippvehkleja Kristina Kuusega. „Mulle väga meeldib süüa!“ lausub Kristina suure naeratuse saatel, kui…
Pildi autor: Mats Soomre Täna tutvustame teile ühte Da Vinci restoranide püsikundet, kelleks on golfiproff Mark Suursalu. Kuigi Mark on eelkõige tuntud professionaalse golfimängijana, peab ta lugu ka heast ja tervislikust toidust. Uurisime Markilt, kuidas on omavahel seotud toit ja golfimäng, millised on Marki toidueelistused ning mis toob teda kodumaal olles iga päev Da Vinci…
Pole head pastat ilma hea pastakastmeta. Kuigi poeriiulid on lookas erinevatest valmiskastmetest, on koduse pastakastme valmistamine lihtsam, kui esialgu tundub. Ühtlasi on värskelt valmistatud kastme abil võimalik kogu roale anda oma signatuur, täiendades kastmepõhja just enda lemmikmaitsetega. Seekord tutvustame teile Itaalia-Ameerika päritolu ning mitmete kuulsate kokaraamatute autori Marcella Hazan’i nippi mõnusa koduse tomatikaste valmistamiseks. Hazan’i…
Did you know that the word “balsamico” is connected with its healing qualities? Or that the prices of aged balsamic vinegars can go as high as 1000 euros per litre. Today we bring you the most important facts we have gathered about this wonderful Italian taste wizard every Mediterranean cuisine admirer should know. The balsamic…
Toasted slice of ciabatta, garlic, and a droplet of extra virgin olive oil – the admirers of simplicity say it’s enough for a good bruschetta. for hundreds of years bruschettas have been loved for their simplicity and tastefulness. The history of bruschettas reaches to times when the Etruscans living in the area of Rome and…
With the approaching spring, we also need to awake our taste buds. Therefore, we have chosen to bring you a tasty risotto recipe. The recipe is taken from Riso Gallo’s cookbook „i Risotti: The best Risotti in the World“, which includes risotto recipes from the best restaurants in the world. This springy risotto recipe is…
In Italian the word espresso means “squeezed”, referring to how espresso is made in an espresso machine where the pressurised water is quickly pressed through the thin layer of coffee flour. Although espresso is a basis for a number of popular coffee drinks, a real coffee connoisseur dreams of enjoying a plane espresso. Here we…
Kas tead, et palsamiäädika nimi “balsamico” on seotud selle tervistavate omadustega? Või et vanemate palsamiäädikate hinnad võivad ulatuda kuni 1000 euroni liitri kohta? Oleme sinu jaoks kokku kogunud olulisemad faktid selle imelise Itaalia maitsevõluri kohta, mida on hea teada igal Vahemere köögi austajal: Palsamiäädika valmistamise traditsioon on vana ja väärikas, ulatudes tagasi 11. sajandisse;…
Koos läheneva kevadega vajavad äratamist ka meie maitsemeeled. Selle jaoks oleme seekord teile välja valinud imemaitsva risotoretsepti. Retsept pärineb tuntud Itaalia riisitootja Riso Gallo risoto-teemalisest kokaraamatust „i Risotti: The best Risotti in the World“, mis koondab endas risoto-retsepte parimatest restoranidest üle maailma. Allpoololev kevadine risotoretsept pärineb New Yorki restorani Le Cirque peakoka Massimo Bebberi sulest….
Espresso tähendab itaalia keeles “väljapressitud”, viidates espresso valmistamisviisile espressomasinas, kus rõhu all olevat vett surutakse kiiresti läbi kokku surutud peene kohvipulbri kihi. Kuigi espresso on aluseks suurele hulgale populaarsetele kohvijookidele, on tõelise kohvigrumaani tunnuseks oskus espressot nautida ilma lisanditeta. Järgnevalt oleme teie jaoks välja noppinud kolm põnevat fakti, mida iga espresso-sõber teada võiks. Kas teadsid,…
Bruschetta – lihtne Itaalia saiamaagia Röstitud ciabatta viil, küüslauk ja tilgake ekstra-neitsi oliiviõli – lihtsuse austajatele sellest ühe hea bruschetta jaoks piisab. Bruschettasid on juba ammustest aegadest palavalt armastatud just nende lihtsuse ja maitsekülluse pärast. Bruscettade ajalugu ulatub tagasi aega, mil Rooma ja Toskaania aladel elanud etruskid hakkasid röstima ahjus küüslauguga hõõrutud eelmisest päevast üle…
Soon it’s December, winter holidays and the new year await. Those preparing more eagerly for the holidays have certainly started collecting their ideas for getting presents for their close ones and relatives. Definitely there is at least one person in each circle of friends who has a special admiration for good food and wine, or…
Hands up, who think that pizza is a perfect dish! You’re not alone. Although the first pizzas were made in the hot ovens of Napoli already in the 10th century, this crispy and savoury pastry with melted cheese has become one of the most loved dishes in the world. Despite the fact that pizza is…
Want to discuss over phone. Let us call back to you
If you need any additional info regarding any product, please fill in the below form and we will get back to you, usually the same or next working day.
Oops! We could not locate your form.
Have any questions regarding some product?
If you need any additional info regarding any product, please send us your questions.
Oops! We could not locate your form.