Blogi

Espresso 28.04.2023

Espresso tähendab itaalia keeles “väljapressitud”, viidates espresso valmistamisviisile espressomasinas, kus rõhu all olevat vett surutakse kiiresti läbi kokku surutud peene kohvipulbri kihi. Kuigi espresso on aluseks suurele hulgale populaarsetele kohvijookidele, on tõelise kohvigrumaani tunnuseks oskus espressot nautida ilma lisanditeta. Järgnevalt oleme teie jaoks välja noppinud kolm põnevat fakti, mida iga espresso-sõber teada võiks. Kas teadsid,…

Loe rohkem
Bruschetta – lihtne Itaalia saiamaagia 28.04.2023

Bruschetta – lihtne Itaalia saiamaagia Röstitud ciabatta viil, küüslauk ja tilgake ekstra-neitsi oliiviõli – lihtsuse austajatele sellest ühe hea bruschetta jaoks piisab. Bruschettasid on juba ammustest aegadest palavalt armastatud just nende lihtsuse ja maitsekülluse pärast. Bruscettade ajalugu ulatub tagasi aega, mil Rooma ja Toskaania aladel elanud etruskid hakkasid röstima ahjus küüslauguga hõõrutud eelmisest päevast üle…

Loe rohkem
Gourmet’s presents come from Da Vinci 28.04.2023

Soon it’s December, winter holidays and the new year await. Those preparing more eagerly for the holidays have certainly started collecting their ideas for getting presents for their close ones and relatives. Definitely there is at least one person in each circle of friends who has a special admiration for good food and wine, or…

Loe rohkem
10 nippi toidu ja veini sobitamiseks 28.04.2023

Vahemeremaades on vein alati au sees olnud ja seda juba ammustest aegadest. Ühtlasi on Vahemeremaade veinikultuurist alguse saanud ka jutud veinijoomise kasulikkusest. Peitub ju maailmakuulsa n-ö Prantsuse paradoksi saladus just punases veinis ja selle rikkalikus polüfenoolide sisalduses. Positiivsete tervisemõjude kõrval tarbitakse aga Vahemeremaades veini eelkõige naudingu eesmärgil ja toidust saadava maitseelamuse suurendamiseks. Käesolevas artiklis vaatamegi…

Loe rohkem
7 tips to follow to make a homemade pizza 28.04.2023

Hands up, who think that pizza is a perfect dish! You’re not alone. Although the first pizzas were made in the hot ovens of Napoli already in the 10th century, this crispy and savoury pastry with melted cheese has become one of the most loved dishes in the world. Despite the fact that pizza is…

Loe rohkem
7 nippi koduseks pizza valmistamiseks 28.04.2023

Käed püsti, kes arvab, et pizza on kõige täiuslikum toit maailmas! Sa pole üksi. Eriti maitsev on kodune Itaalia pizza. Kuigi esimesed pizzad valmisid 10. sajandi Itaalias Napoli kuumades ahjudes, on sellest krõbeda pärmitaignapõhjaga ja sulanud juustuga kaetud soolasest pirukast tänapäeval saanud üks armastatumaid toite üle maailma! Kuigi pizza on eelkõige tuntud kui populaarne take-away…

Loe rohkem
10 most common mistakes to avoid when cooking pasta 28.04.2023

There’s nothing tricky in pasta making at the first sight, and probably most of us manage with it without any extra fuss. But as soon as you take a closer look at the art of pasta making, the real connoisseurs of Italian cuisine might ask some additional questions. Do we need salt in the water?…

Loe rohkem
The secret to a perfect Caesar salad 28.04.2023

Caesar Salad can easily be named one of the most known salads of the world that today has admirers in every corner of the world. In this article, we are looking at the salad’s history and giving tips of how to make the classic Caesar salad at home. The honour for preparing the original Caesar…

Loe rohkem
10 levinud viga pasta valmistamisel 28.04.2023

Pasta keetmises ei tundu esmapilgul olevat midagi keerulist ning enamus meist saab sellega tõenäoliselt suurema vaevata hakkama. Kui pastakeetmiskunsti aga lähemalt uurida, võivad tõelistel itaalia toidukunsti austajatel tekkida mõned täiendavad küsimused. Kas lisada keeduvette ka soola? Või õli? Kas valmis pastat oleks vaja külma veega loputada? Oleme sellesse blogipostitusse kokku kogunud 10 levinud viga pasta…

Loe rohkem
Perfektne Caesari salat 28.04.2023

Caesari salat – seda võib vast nimetada üheks maailma kõige tuntumaks salatiks, millele leidub tänapäeval austajaid igas maailmanurgas. Kui soovid ka ise osata valmistada perfektset Caesari salatit, et pere ja sõpru maitsenaudingutega kostitada, siis loe edasi! Käesolevas artiklis heidame pilgu salati ajaloole ning sellele, kuidas valmistada klassikalist Caesari salatit kodustes tingimustes. Parima lõpptulemuse heaks jagame…

Loe rohkem
Healthy Mediterranean cuisine – 10 famous Mediterranean dishes 28.04.2023

The Mediterranean countries have a long and rich history and their food culture is such, too. The most known representatives of the Mediterranean cuisine are definitely Italy, France, Greece and Spain. At the same time, there are other countries on the east and south coast of the Mediterranean Sea – Turkey, Egypt, Tunisia and Morocco,…

Loe rohkem
Tervislik Vahemere köök – 10 kuulsat Vahemere toitu! 28.04.2023

Vahemere-äärsed piirkonnad on pika väärika ajalooga ja seda on ka nende toidukultuur. Kõige tuntumateks Vahemere köök esindajateks on kahtlemata Itaalia, Prantsusmaa, Kreeka ja Hispaania. Samas kuuluvad sinna hulka ka teised riigid Vahemere ida- ja lõunarannikult, sealhulgas näiteks Türgi, Egiptus, Tuneesia ja Maroko. Vahemere-äärseid riike ühendavad omavahel nii ühine ajalugu kui ka Vahemere poolt mõjutatud kliima…

Loe rohkem
Tervislik Vahemere köök – oliiviõli 7 tuntumat tervisemõju! 28.04.2023

Oliivid ja oliiviõli on Vahemeremaade köögi lahutamatuks koostisosaks olnud juba üle 6000 aasta. Koos viinamarjade ja nisuga moodustavad oliivid Vahemere köögi püha kolmainsuse. Ühtlasi on need kolm põhitoiduainet aluseks ka teistele Vahemere köögi põhikomponentidele: veinile, pastatoodetele, nisusaiale ja oliiviõlile. Käesolevas artiklis räägime lähemalt oliiviõlist, selle erinevatest alaliikidest ja mõjust meie tervisele. Vahemere dieedi tervist toetavaid…

Loe rohkem
Portvein on söögisümfoonia magusalt sädelev lõppakord 28.04.2023

Portvein on söögisümfoonia magusalt sädelev lõppakord. See sobib ideaalselt eri dessertide saatjaks: näiteks punaste marjade, jäätise, pehmete juustude, foie-gras’, creme brulè, vanillijäätise või õunakoogi kõrvale. Aga miks mitte ka soojendavaks kaaslaseks külmadel talveilmadel. Quinta do Portali perefirma on loonud kõrge kvaliteediga portveine juba 19. sajandi lõpust. Fine Ruby Port, 75 cl Sobib ideaalselt sinu lemmikšokolaadi ja…

Loe rohkem
Tervislik Vahemere köök – 4 põhjust, miks süüa oliive! 28.04.2023

Kuna Eesti asub Vahemerest kaugel, võib suurepärase Itaalia-stiilis suupistelaua katmine nõuda vahel omajagu peamurdmist. Otsustusprotsessi lihtsustamiseks on Da Vinci e-poes olemas aga otse Itaaliast pärit Madama Oliva tootesari. Sellest tootesarjast võib leida nii suuri mahlaseid lauaoliive (table olives) kui maitseküllaseid päikesekuivatatud tomateid, kappareid, artišokisüdameid ja marineeritud küüslauku, mis löövad särama iga itaaliapärase toidukorra. Itaalia kombe…

Loe rohkem
1 2 3 4 5

Want to discuss over phone. Let us call back to you

If you need any additional info regarding any product, please fill in the below form and we will get back to you, usually the same or next working day.

Oops! We could not locate your form.

Have any questions regarding some product?

If you need any additional info regarding any product, please send us your questions.

Oops! We could not locate your form.

Ostukorv
Teie ostukorv on tühiJätka ostlemist
Rakenda kupong