Kasulikud nipid
Sest elu on liiga lühike, et nautida halba pitsat! Kas oled otsimas täiuslikku pitsapõhja retsepti? Me kõik teame, et hea pitsa saladus peitub pitsapõhjas. Meie kui eksperdid jagame sinuga oma parima pitsapõhja retsepti koos juhistega, et ka sina saaksid kodus ise head pitsat nautida. See meie retsepti järgi valmistatud tainas sobib ideaalselt pitsaks, andes sellele…
Veini ja toidu sobitamine võib olla keeruline, eriti arvestades tänapäeva laia veini valikut. Kuid õigesti valitud vein võib muuta iga toidukorra tõeliseks elamuseks. Meie veiniguru Kalev Vapper jagab sinuga oma teadmisi, kuidas veini ja toitu omavahel kõige paremini sobitada. Loe veinipudeli silti Esmane soovitus veini ja toidu sobitamisel on lugeda infot veinipudeli tagasildil. Üsna paljudveinitootjad…
Espresso tähendab itaalia keeles “väljapressitud”, mis omakorda viitab espresso valmistusviisile – espressomasinas surutakse rõhu all olev vesi kiiresti läbi kokkusurutud peene kohvipulbri kihi. Kuidas aga ära tunda tõeliselt meisterlikult valmistatud espressot? Selleks on vaja tööle panna kõik oma viis meelt. Nägemismeel Espresso esmamulje on väga tähtis – nimelt saab juba enne esimest lonksu tekkinud vahukihi…
Müüt: imeliselt siidja cappuccino valmistamine on ülesanne, mis käib kodubaristadele kindlasti üle jõu. Kuna see ettevõtmine on lihtsalt liialt keeruline, peaks see seetõttu kohvikute pärusmaale jääma. Tõde: hea cappuccino on kõigile kohvisõpradele vaid käeulatuse kaugusel – nende oma köögis. Vee, auru ja vahu paikatimmimine võtab loomulikult natuke aega ja kindlasti ei tohiks sinu köögist puududa…
Kas tead, et palsamiäädika nimi “balsamico” on seotud selle tervistavate omadustega? Või et vanemate palsamiäädikate hinnad võivad ulatuda kuni 1000 euroni liitri kohta? Oleme sinu jaoks kokku kogunud olulisemad faktid selle imelise Itaalia maitsevõluri kohta, mida on hea teada igal Vahemere köögi austajal: Palsamiäädika valmistamise traditsioon on vana ja väärikas, ulatudes tagasi 11. sajandisse;…
Vahemeremaades on vein alati au sees olnud ja seda juba ammustest aegadest. Ühtlasi on Vahemeremaade veinikultuurist alguse saanud ka jutud veinijoomise kasulikkusest. Peitub ju maailmakuulsa n-ö Prantsuse paradoksi saladus just punases veinis ja selle rikkalikus polüfenoolide sisalduses. Positiivsete tervisemõjude kõrval tarbitakse aga Vahemeremaades veini eelkõige naudingu eesmärgil ja toidust saadava maitseelamuse suurendamiseks. Käesolevas artiklis vaatamegi…
Want to discuss over phone. Let us call back to you
If you need any additional info regarding any product, please fill in the below form and we will get back to you, usually the same or next working day.
Oops! We could not locate your form.
Have any questions regarding some product?
If you need any additional info regarding any product, please send us your questions.
Oops! We could not locate your form.