Blogi

10 nippi toidu ja veini sobitamiseks 28.04.2023

Vahemeremaades on vein alati au sees olnud ja seda juba ammustest aegadest. Ühtlasi on Vahemeremaade veinikultuurist alguse saanud ka jutud veinijoomise kasulikkusest. Peitub ju maailmakuulsa n-ö Prantsuse paradoksi saladus just punases veinis ja selle rikkalikus polüfenoolide sisalduses. Positiivsete tervisemõjude kõrval tarbitakse aga Vahemeremaades veini eelkõige naudingu eesmärgil ja toidust saadava maitseelamuse suurendamiseks. Käesolevas artiklis vaatamegi…

Loe rohkem
7 nippi koduseks pizza valmistamiseks 28.04.2023

Käed püsti, kes arvab, et pizza on kõige täiuslikum toit maailmas! Sa pole üksi. Kuigi esimesed pizzad valmisid 10. sajandi Itaalias Napoli kuumades ahjudes, on sellest krõbeda pärmitaignapõhjaga ja sulanud juustuga kaetud soolasest pirukast tänapäeval saanud üks armastatumaid toite üle maailma. Kuigi pizza on eelkõige tuntud kui populaarne take-away valikusse kuuluv kiirtoit, usume meie, et…

Loe rohkem
10 most common mistakes to avoid when cooking pasta 28.04.2023

There’s nothing tricky in pasta making at the first sight, and probably most of us manage with it without any extra fuss. But as soon as you take a closer look at the art of pasta making, the real connoisseurs of Italian cuisine might ask some additional questions. Do we need salt in the water?…

Loe rohkem
10 enamlevinud viga pasta valmistamisel 28.04.2023

Pasta keetmises ei tundu esmapilgul olevat midagi keerulist ning enamus meist saab sellega tõenäoliselt suurema vaevata hakkama. Kui pastakeetmiskunsti aga lähemalt uurida, võivad tõelistel itaalia toidukunsti austajatel tekkida mõned täiendavad küsimused. Kas lisada keeduvette ka soola? Või õli? Kas valmis pastat oleks vaja külma veega loputada? Oleme sellesse blogipostitusse kokku kogunud 10 olulisemat punkti, mida…

Loe rohkem
The secret to a perfect Caesar salad 28.04.2023

Caesar Salad can easily be named one of the most known salads of the world that today has admirers in every corner of the world. In this article, we are looking at the salad’s history and giving tips of how to make the classic Caesar salad at home. The honour for preparing the original Caesar…

Loe rohkem
Perfektse Caesari salati saladus 28.04.2023

Caesari salatit võib vast nimetada üheks maailma kõige tuntumaks salatiks, millele leidub tänapäeval austajaid igas maailmanurgas. Käesolevas artiklis heidame pilgu salati ajaloole ning sellele, kuidas valmistada klassikalist Caesari salatit kodustes tingimustes. Parima lõpptulemuse heaks jagame ka nippe, kuidas vältida tavalisemaid vigu selle salati valmistamisel. Salati esmavalmistaja au omistatakse restoraniomanik Caesar Cardini’le. Caesari näol oli tegemist…

Loe rohkem
Healthy Mediterranean cuisine – 10 famous Mediterranean dishes 28.04.2023

The Mediterranean countries have a long and rich history and their food culture is such, too. The most known representatives of the Mediterranean cuisine are definitely Italy, France, Greece and Spain. At the same time, there are other countries on the east and south coast of the Mediterranean Sea – Turkey, Egypt, Tunisia and Morocco,…

Loe rohkem
Tervislik Vahemere köök – 10 kuulsat Vahemere rooga! 28.04.2023

Vahemere-äärsed piirkonnad on pika väärika ajalooga ja seda on ka nende toidukultuur. Kõige tuntumateks Vahemere köögi esindajateks on kahtlemata Itaalia, Prantsusmaa, Kreeka ja Hispaania. Samas kuuluvad sinna hulka ka teised riigid Vahemere ida- ja lõunarannikult, sealhulgas näiteks Türgi, Egiptus, Tuneesia ja Maroko. Käesolevas artiklis vaatame lähemalt, mis ühendab nende riikide toidukultuure, miks on Vahemere stiilis…

Loe rohkem
Tervislik Vahemere köök – oliiviõli 7 tuntumat tervisemõju! 28.04.2023

Oliivid ja oliiviõli on Vahemeremaade köögi lahutamatuks koostisosaks olnud juba üle 6000 aasta. Koos viinamarjade ja nisuga moodustavad oliivid Vahemere köögi püha kolmainsuse. Ühtlasi on need kolm põhitoiduainet aluseks ka teistele Vahemere köögi põhikomponentidele: veinile, pastatoodetele, nisusaiale ja oliiviõlile. Käesolevas artiklis räägime lähemalt oliiviõlist, selle erinevatest alaliikidest ja mõjust meie tervisele. Vahemere dieedi tervist toetavaid…

Loe rohkem
Portvein on söögisümfoonia magusalt sädelev lõppakord 28.04.2023

Portvein on söögisümfoonia magusalt sädelev lõppakord. See sobib ideaalselt eri dessertide saatjaks: näiteks punaste marjade, jäätise, pehmete juustude, foie-gras’, creme brulè, vanillijäätise või õunakoogi kõrvale. Aga miks mitte ka soojendavaks kaaslaseks külmadel talveilmadel. Quinta do Portali perefirma on loonud kõrge kvaliteediga portveine juba 19. sajandi lõpust. Fine Ruby Port, 75 cl Sobib ideaalselt sinu lemmikšokolaadi ja…

Loe rohkem
Tervislik Vahemere köök – 4 põhjust, miks süüa oliive! 28.04.2023

Kuna Eesti asub Vahemerest kaugel, võib suurepärase Itaalia-stiilis suupistelaua katmine nõuda vahel omajagu peamurdmist. Otsustusprotsessi lihtsustamiseks on Da Vinci e-poes olemas aga otse Itaaliast pärit Madama Oliva tootesari. Sellest tootesarjast võib leida nii suuri mahlaseid lauaoliive (table olives) kui maitseküllaseid päikesekuivatatud tomateid, kappareid, artišokisüdameid ja marineeritud küüslauku, mis löövad särama iga itaaliapärase toidukorra. Itaalia kombe…

Loe rohkem
Da Vinci restaurants have the best pizzas in Estonia! 28.04.2023

  Da Vinci pizza makers successfully passed Italian professional qualification exam for pizza makers! 2016 is soon over and it is time to make conclusions. Da Vinci’s aim in 2016 was to make even better pizzas. We dreamed that the pizzas made here would taste like those in Italian pizzerias, and that Da Vinci restaurants…

Loe rohkem
Da Vinci pasta ja pizza restoranis on Eesti parim pitsa! 28.04.2023

Da Vinci pizzameistrid läbisid edukalt Itaalia pizzameistrite kutsekvalifikatsioonieksami! Aasta 2016 hakkab vaikselt lõpule jõudma ja aeg on teha kokkuvõtteid. Meie 2016. aasta eesmärk Da Vinci’s oli valmistada veelgi paremaid pizzasid. Unistasime sellest, et meie restoranides maitseksid pizzad täpselt samamoodi nagu Itaalia pizzeria’des ning et Da Vinci restoranidest saaks Eesti pizzagurmaanide lemmikpaik. Nüüd võime öelda, et…

Loe rohkem
Da Vinci Food visited Haapsalu wine festival 28.04.2023

From 3-hd june to 4-th june Da Vinci Food visited Haapsalu Italian wine festival. At the festival Da Vinci Food introduced it’s products – different snack, meat, dried fruits and many more products. The owner of Bisol winemanor Gianluca Bisol was also present.   The most popular products: The most popular product appeared to be GROKSÌ!. GROKSÌ! is a unique product made…

Loe rohkem
Da Vinci Food külastas Haapsalu Itaalia veinipidu 28.04.2023

Da Vinci Food külastas 3-4 juunil toimunud Haapsalu Itaalia veinipidu. Veinipeol tutvustas Da Vinci Food oma tooteid – erinevaid suupisteid, liha, kuivatatud puuvilju ja palju muud! Kohal oli ka ka Bisol veinimõisa omanik Gianluca Bisol.   Populaarsemad tooted: Kõige populaarsemaks tooteks osutus Groksi. Groksi on ainulaadne toode, mida valmistatakse maitsestatud Grana Padano juustust ja hoolikalt valitud keskmise…

Loe rohkem
1 2 3 4

Want to discuss over phone. Let us call back to you

If you need any additional info regarding any product, please fill in the below form and we will get back to you, usually the same or next working day.

Oops! We could not locate your form.

Have any questions regarding some product?

If you need any additional info regarding any product, please send us your questions.

Oops! We could not locate your form.

Ostukorv
Teie ostukorv on tühiJätka ostlemist
Rakenda kupong